Valaki adna nekem tanácsot LoL-hoz?
Szerintem ha rankedezni akarsz először játssz jó pár normál meccset (főleg, hogy 16 karakter nélkül nem tudsz elindítani rankedet).
Amiket felsoroltál karakterek nem jók minden szerepre, nem véletlen írtam, hogy szerintem jungelben vagy topban gondolkodsz. Ha mondjuk Shyvannát elviszed midre, vagy botra, a valószínűleg META szerint játszó ellenfél, a te közelharcidat szétszedi earlyben, kizár a lasthitből, stb.
A másik, hogy az összes pozícióra válassz ki egy main karaktert (mind az 5-re!!! Igen supportot is válassz, mert lehet neked jut! Ezt csak azért mondom, mert soha senki nem akar support lenni)
Szerintem az a jó csapatfelállás, ahogy van egy tank (pl. top, vagy jungler, vagy support) és egy offtank is (szintén top/jungler/support) egy távolsági adc, és egy ap mides.
Main pl:
Top: Gangplank (ad + sok crit)
Mid: Cassiopeia (sok ap + mágikus ellenállás + átütése)
Marksman (adc): Vayne (ad + as + crit)
Support: Leona (offtank + aurák)
Jungler: Zac (tank)
Másodlagos karakterek, karakterbann esetére:
Top: Jarvan IV. (offtank, kis ad)
Mid: Brand (ap + mágikus ellenállás + átütése)
Marksman (adc): (Draven (ad + as + crit)
Support: Lulu (aurák, kis ap, kis védelem)
Jungler: Maokai (tank)
Szerintem ez egy ideális csapat összeállítás.
Természetesen van olyan, hogy a metától való eltérés eredményes, pl. Blitz + Shaco boton aratott egyik meccsen, vagy Shaco + Heimerdinger pároshoz is volt szerencsém. Érdekesek, és működtek is. Ennek ellenére, jó tisztában lenni az alapvető felállásokkal :)
Jó játékot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!