World of Warcraft-ban miért nem tudok új állatkát befogni a hunteremmel?
Figyelt kérdés
Volt egy,azt elzavartam,de másikat meg nem tudok befogni mert azt írja hogy már van egy állatom,pedig nincs is ott.
Bugos a játék vagy mi?
2013. aug. 31. 18:41
1/4 bebece válasza:
Ja az könyen lehet de nem lehet Vagy nem külted el hanem csak elraktad vagy hogy túl nagy szintű a mob és a játék úgy észleli hogy van nálad pet?
2/4 A kérdező kommentje:
Biztos hogy elküldtem mert amikor el akartam rakni egy stable masternél azt írta hogy nem található a pet,meg kipróbáltam hogy akkor ha a gép szerint van akkor már megetetem de akkor is kiírja hogy nincs pet-em.Viszont ha meg fognák másikat akkor meg azt jelzi hogy van pet-em.Visszamentem a főváros területére is ott akartam nagyon kis szintű állatkákat befogni többször is és nem engedi.
2013. aug. 31. 23:49
3/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire vagy jártas, lehet alábecsüllek. De sehol se írtad, hogy próbáltad előhívni. A dismiss elteszi, az abandom elzavarja. Más tippem nincs, ha törtön játszol, írj a fórumra, ha eredetin elég lehet egy ticket is. De a fórumot érdemes átböngészni ott is.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha akkor itt lesz a baj.Nemrég kezdtem el nem vagyok még valami jártas,de ezt az abandom-ot nem találom :(
2013. szept. 1. 00:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!