Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2 tusk felépítés?

Dota 2 tusk felépítés?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Én amit szeretek vele:

-kezdésnek Soul Ring, mert viszonylag jó HP és mana regen és HP árán ad manát a spellekhez és később nyugodtan ellehet adni

Aztán:

-vagy manás cipő vagy str-es Treads, én inkább mana mellett vok, de ha a csapatban 1-2 embernek az van akk inkább Treads

-Battle Fury, mert HP és mana regen, jó sebzés és cleave attack (ugye sebzi a fő célpont körül lévőket is) és ezért ultival még nagyobbat csap a közeli ellenségeken a cleave

-Vanguard vagy Tarrasq

-többi ellenség és stílus függő, sebességre Sange&Yasha vagy Cuiras esetleg Butterfly; Huskar, SB, Slark, Viper, Drow Ranger stb ellen Blademail; intesek ellen Black King Bar; ha sebzés kell Monkey King Bar vagy critical strike-os item; nem árt egy Lifesteal ami Satanic vagy Vlad's; ha túl sok intes van akk BKB helyett pl Pipe of Insight; ha gyorsan akartok végezni akk Drum; stunnolni egy Basher

Sok lehetőség van és sok olyan felépítés, ami mindegyik hőshöz jó

2013. aug. 30. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Phase boots

Armlet of Mordiggian

Battlefury

Hood of Defiance

Assault Cuirass

Black King Bar

ezek pl. Olyan sorrendben, ahogy a játék megkívánja.

2013. szept. 14. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!