Dota 2 tusk felépítés?
Én amit szeretek vele:
-kezdésnek Soul Ring, mert viszonylag jó HP és mana regen és HP árán ad manát a spellekhez és később nyugodtan ellehet adni
Aztán:
-vagy manás cipő vagy str-es Treads, én inkább mana mellett vok, de ha a csapatban 1-2 embernek az van akk inkább Treads
-Battle Fury, mert HP és mana regen, jó sebzés és cleave attack (ugye sebzi a fő célpont körül lévőket is) és ezért ultival még nagyobbat csap a közeli ellenségeken a cleave
-Vanguard vagy Tarrasq
-többi ellenség és stílus függő, sebességre Sange&Yasha vagy Cuiras esetleg Butterfly; Huskar, SB, Slark, Viper, Drow Ranger stb ellen Blademail; intesek ellen Black King Bar; ha sebzés kell Monkey King Bar vagy critical strike-os item; nem árt egy Lifesteal ami Satanic vagy Vlad's; ha túl sok intes van akk BKB helyett pl Pipe of Insight; ha gyorsan akartok végezni akk Drum; stunnolni egy Basher
Sok lehetőség van és sok olyan felépítés, ami mindegyik hőshöz jó
Phase boots
Armlet of Mordiggian
Battlefury
Hood of Defiance
Assault Cuirass
Black King Bar
ezek pl. Olyan sorrendben, ahogy a játék megkívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!