Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Dota 2 csontvázkirály felépítés?

Dota 2 csontvázkirály felépítés?

Figyelt kérdés
Szoktam neki venni mana cipőt, refresher orbot, életmanatöltő gyűrűt, egy profi játékos hogyan építi fel jól sketelont?
2013. aug. 16. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én amit szeretek vele

-manás cipő

-basher majd később továbbfejleszteni

-vanguard vagy tarrasq

-cuiras vagy mjölnir

A többi meg ellenségfüggő, pl. sok spell ellen bkb-t veszek, ha sebzés kell critical strike-ot stb.

2013. aug. 16. 16:32
 2/13 anonim ***** válasza:

Meg ami még gyakoribb, Mortred meg azok ellen akinek van evasion/kitérés akk mkb-t. Ha az ellenség Riki, Gondar vagy vki láthatatlanná tévő cuccal akkor meg egy gem of truesight.

ui.: nemtom h melyik hős milyen néven szerepel a dota2-ben, de ugyanaz, mint az eredeti dota szal ne tévesszen meg. Riki asszem stealth assassin, Gondar meg a Bounty Hunter.

2013. aug. 16. 16:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Profik nem igazán játszanak amúgy Skeletonnal, elég gyenge hős.
2013. aug. 21. 18:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Te magadnál vagy? :D Ő az egyik legdurvább, ha jól használod. Sokkal jobb, mint pl. SpiritBreaker, Drow Ranger, Ursa vagy Slark, akikhez semmi ész nem kell, csak mész előre.
2013. aug. 22. 08:04
 5/13 anonim ***** válasza:
"Semmi ész nem kell, csak mész előre". Skeleton King-nek 3 passzív képessége van, és 1 stunja. Hozzá sem kell semmi ész sem, csak szimplán mész előre vele, és jobbklikkelsz. Ugyan olyan hős, mint spirit vagy drow. Mellesleg ha bepickelnek ellene egy Liont, az 3 mp alatt leszív tőle annyi manát, hogy már újra sem tud éledni. Vagy egy lancert, diffusal bladel. A drow, skeleton, riki, spirit breaker, slark és hasonló hősök 1 nagy kupacba tartoznak. Abba a kupacba, hogy ha olyanok ellen pickeled be, akik semmit sem értenek a dotához, akkor már nyertél is, de ha olyan ellen pickeled akinek 150 winnél több van, neked semmi esélyed. Nagyon könnyen counterelhető, kiszámítható hősök.
2013. aug. 22. 14:35
 6/13 A kérdező kommentje:
Ellőb lebénitanám liont mint hogy az összes manámat ellopja meg a manacipő pont annyit add vissza hogy újraéledhes meg ha meg is ölt akkor újra maxosan visszatér a halálból és megöli lionnak meg még visszasem jöttek a képességei.
2013. aug. 22. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem 1 vs 1-ről beszéltem, hanem teamfight közben. Nem sok időd van a liont csapkodni, mikor az ellenséges carry épp üt téged.
2013. aug. 22. 17:23
 8/13 anonim ***** válasza:

Ja mert számodra az a profi, aki a legerősebb hősökkel tud játszani? Sztem inkább az, aki a gyengébekkel is képes nyerni, de elsősorban akármelyikkel.

Majd meglátod vannak ott olyanok, akik Chennel is lealázzák az egész ellenséges bandát, pedig ő nem egy Slark kaliber.

2013. aug. 23. 08:34
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem, csupán annyit mondtam, hogy skeleton king egy "kezdő" hős, kezdőknek. Kevés képessége van, csak jobbklikkelni kell vele. Chennel elég nehezen lehet lealázni egy egész ellenséges bandát, de attól függetlenül egy elég erős support hős, csak ha nincs mögötte egy normális csapat, akkor akár ki is léphet. Na meg rájátszik a szerencse is, mert ha 25 percig nem spawnol pumát a jungle, akkor elég nagy szívás. Slarkot sem értem, miért lovagoltok rajta annyira, venni kell rá egy dustot, aztán halott. Még 20-30 percnél is 1000 élete van, kicsit vicces is. Az is tipikusan olyan hős, hogy ha 8 évesekkel vagy, akik nem ismerik a dustot, simán fel tudja magát hozni 15-0-ra, ha meg normális emberekkel rak össze, akik vesznek rá a 10. percben, akkor le is húzhatja a rolót.
2013. aug. 23. 10:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha normális emberekkel rak össze akk akármi megeshet. Mert szted a "pro"-k melyik hősökkel tolják?
2013. aug. 24. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!