Krissz30 kérdése:
Payday 2? Segítség?
Figyelt kérdés
Én és néhány haverom letöltöttük a payday 2-t, s sehogyse akar elindulni?...az egyiknek elindult, de a másik haveromnak úgy, mint nekem, nem indul? Az exével indítanánk el de semmi se történik, semmitse dob ki, pedig steam meg minden fájl meg van?(a kérdőjelek nemide)?2013. aug. 28. 20:39
1/6 anonim válasza:
Akkor nem eredeti, ugye?
Meg crack-eltétek?
2/6 A kérdező kommentje:
hát olyan crack volt vele, hogy volt néhány fálj, pontosan 3, 2 drb. dll. és egy jegyzet vagy milyen...egyszer felraktam és azt írta ki hogy appID is not configured, s miután átraktam azt a jegyzetfájlt mér ugyanúgy nemcsinált semmit..
2013. aug. 29. 08:14
3/6 A kérdező kommentje:
már megoldottam :DD
2013. aug. 29. 19:41
4/6 anonim válasza:
OFF: (Kérdés a kérdésben)
Tudtok vele multizni?
5/6 anonim válasza:
krissz30 tudnál segíteni nekem is ez a bajom és nem tudom megoldani.. :/
6/6 A kérdező kommentje:
az volt a baj, hogy laptoppról voltam és aki laptoppal nyomja a játékot annak kell egy külön dll fájl.asszem az a neve hogy d3d9 mert én már leszedtem.
2013. szept. 11. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!