Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy jó régi dinós régészes...

Egy jó régi dinós régészes számíógépes játékot keresek. Sehol nem találom, de a nevét sem. Melyik lehet?

Figyelt kérdés

Pontosan nem tudom mikori játék, de 2000 környékén már szerintem meg kellett lennie. A mamámnál játszottam vele sokat, de a cd-jét azóta sem találom :(:(

A játék a dinoszauruszokról szól. Körbe lehet járni egy múzeumot, ahol különböző feladatokat kell megoldani. Lemenni mélyen a föld alá, éss összeszedni a dínók csontjait, a kipusztulásuk lehetséges módjait is bemutatja, meg rengeteg ilyen régészes csontos feladat volt benne. Ha jól emlékszem akkor egy sötét múzeumban van a játék, ahol pár lámpa ég csak, amik kivilágítják a csontvázakat.

Nagyon fontos lenne megtalálnom ezt a játékot. Segitsetek légyszi. Gyerekkorom egyik kedvence volt.:/ Köszi

2013. aug. 28. 13:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!