Egy régi játékot keresek! Tudnátok segíteni?
Szerintem több mint 10-15 éve játszottam vele. Elég kicsi voltam, szóval csak emlékképeim vannak. Nem. tudom mi volt a konkrét cél. Win95/win98-as játék lehet. Arra emlékszem, hogy talán egy lifthez kellett eljutni, vagy egy ajtóhoz. Szerintem pályák/szintek voltak és ezek a liftek/ajtók vittek a következő szintre. Talán néha kulcsot is lehetett/kellett szerezni. Az is rémlik, hogy csak a fegyvert láttad magad előtt, amit talán váltogatni is lehetett. Valami folyosó szerű helyen kellett mászkálni és lövöldözni az embereket/őröket. Két dolog él elég mélyen bennem. Az, hogy az ajtók (nem feltétlenül a pálya végén lévők) a space vagy az enter gomb lenyomásával nyíltak, és az, hogy ha lelőttek, akkor a képernyő "véres lett" aztán teljesen elvörösödött. Utána megint a lift(?)ből indultál.
Ha van valakinek fogalma arról, hogy mi lehetett, esetleg beugrott valami, de néhány részlet nem stimmel, írja le kérem, mert kíváncsi lettem, és szeretném megkeresni. Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!