GTA V ki lesz adva Playstation 4-re?
Figyelt kérdés
Egyszerűen sehol nem találok rá utalást.
Szeretnék venni egy konzolt, de úgy döntöttem megvárom a PS4-et, de a megjelenő játékok között sem találtam a felsorolásban a játékot.
2013. aug. 26. 19:04
1/12 anonim válasza:
Nem. Pc -re, xbox one -ra, wii u -ra, ps 4 -re, ps vita -ra nem fog megjelenni. Csak és kizárólag xbox360 -ra és ps3 -ra fog.
2/12 A kérdező kommentje:
A büdös puniért kell ennyire lekezelően írni....
Nem lehet mindenki naprakész a témában.
2013. aug. 26. 20:27
7/12 anonim válasza:
Konkrétan? Én csak olyanokat olvasok hogy nincs még bejelentve.
8/12 anonim válasza:
Nincs bejelentve, tehát nem lesz. A forza horizon sincs bejelentve PC, ps3, wiiu -ra, és nem véletlenül! Hogy miért? Mert nem lesz rájuk. Hasonlóan, mint a the last of us, ami ps3 exkluzív marad. De ott a red dead redemption, ami a gta -hoz hasonlóan a rockstar játéka, és az sem fog SOHA megjelenni pc -re.
9/12 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti hogy nem lesz. A GTA 4-el, az L.A. Noire-val stb. is így volt...
10/12 anonim válasza:
Attól mert gta iv -el, l.a. -val, így volt még nem biztos hogy a gta v -el is ez lesz. Lásd rdr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!