Ti várjátok már a Grand Theft Auto 5-öt? Előrendeltetek már? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 07:26
1/9 anonim válasza:
Én nagyon várom, nem rendeltem előre, majd torrenttel letöltöm! :)
3/9 anonim válasza:
Ja játszol rajta. Fényképezd már le nekem sherlock.
4/9 anonim válasza:
Faterom külföldön dolgozik, és egyik ismerőse szokta megszerezni a játékokat, szóval ez a játék sem lesz kivétel.. Elvileg 2hét és megkapom X-boxra :P
5/9 anonim válasza:
kicsit korai volt a kijelentésed. 2 hét mulva lesznek már gameplay-ek is.
6/9 anonim válasza:
ha lenne pc re is akk már rég előrendeltem volna :(
7/9 anonim válasza:
Lesz pc-re.......5 hónap múlva hahahahahha Go xbox
8/9 anonim válasza:
4es! Faterod haverja a Microsoftnál van? A szeptember 17 a megjelenés,nem a magyar megjelenés dátuma. Nem fogja megkapni a húsboltban a pult alól te nagyokos.Szerencsés vagy,mire mi megkapjuk,te már a felénél jársz!:):):)
9/9 anonim válasza:
Sziasztok. 4es! Hanyadik küldetésnél vagy? Nekem kedden jön a játék,tudsz majd segíteni?:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!