Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokat tudnátok...

Milyen játékokat tudnátok nekem ajánlani? (Xbox360)

Figyelt kérdés
Szeretem a kocsis játékokat, (Forza 4) de mást annyira nem. Kipróbáltam magam MV2-ben nem ment valami fényesen. Úgy el-el játszok lövöldözős játékokkal, ha azok annyira nem nehezek. Eddig eléggé határozottan gondoltam, hogy jó lesz nekem a Tom Slency-Blacklist nevü játék, (gondoltam ideje belevágni más kategóriába) ami most jött ki 23-án. De megnéztem a gameplay videót, és már az első fél perc annyira elbizonytalanított... Gondolkodtam Need For Speed-ben de abból idei szerintem nincs. Gondolkodtam, hogy megvárom a legújabb részét a The Rivals-t de az még messze van. Esetleg valaki tudna nekem ajánlani valamit?

2013. aug. 25. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Az első Most Wanted-et imádtuk a boxon, tehetnél vele egy próbát. A HALO-t is leglaább próbáld ki, nagyon jó játék, és ugye only xbox, ahogy a Gears of War sorozat is. Ha már konzol, akkor jöhetne ka verekedősök is, Mortal Kombat és az új DC Heroes-os game.

Aztán a Sonic & SEGA All Stars Racing is nagyon jó és pörgős, és sok más hasonló is van.

Érdemes lenne úgy keresgélned, hogy "Top 25-50... xbox 360 game" és hasonló módokon.

Jó játékot!

2013. aug. 25. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld pacsi
2013. aug. 25. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
2013. aug. 25. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:

autós:

Forza

Project Gotham Racing

Blur

2013. aug. 26. 00:19
 5/6 anonim válasza:

forza horizon

Mortal Kombat

Dragon Ball

Far Cry 3

Fifa 13

én ezekkel küldöm mostanába ;)

2013. aug. 27. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, midenkinek megy a zöld pacsi. A fifa 13-at már végigjátszottam, a horizonnal is ugyan ez.
2013. aug. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!