Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha elhalasztom a Szerverem....

Ha elhalasztom a Szerverem. Net kifizetését (70HUF), akkor mi lesz, beperelnek, és többet kell fizetni?

Figyelt kérdés

Én Véletlen rendeltem a szerverem.net-től egy 2slotos cs1.6 szervert, de sehol se írta hogy 70huf, és én így elofgadtam, anyám belegyezése, nélkül, és még nem is tudta.

Igen hülye voltam, és ilyet többet nem is akarok csinálni, de ps mondjátok el mit tegyek!

Már visszaírtam a szerverem.netnek, hogy mi mit tudok csinálni, és még várok.

Viszlát!

2013. aug. 25. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha annyira parázol fizesd ki a 70 forintot. Annyira nem tűnik nagy összegnek. Egyébként nem hiszem, hogy beperelnének, mert az sokkal de sokkal többe kerülne, mint 70 forint, szóval egyáltalán nem érné meg.
2013. aug. 25. 21:11
 2/7 anonim válasza:
Tejejj te kis kaksiszájú vagy a házatokat veszik el! XDD
2013. aug. 25. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

HETVEN, HETVEN FORINT EMBEREK! Egy csöves "órabére" is több! Anyád is ki fog nyírni, ha kifizeted belehalsz, ha nem akkor behajtókat küldenek ÉS ELVISZNEK EGY ZACSKÓ ROPIT!

Na hülyeséget félretéve, ezen senki nem fog problémázni. Ne ezen parázz. Annak is nagyobb az esélye, hogy halálos sérülést szerezel amíg kensz egy vajas kenyeret egy tompa késsel, mint hogy emiatt bajod lesz.

2013. aug. 25. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Gyááá ezek a kommentek xD

Am no para, 70ft nem a világ vége.

2013. aug. 25. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Vedd fel a kapcsolatot a céggel. Mond vissza az egészet. Azt a 70 ft-ot majd ki kell fizetned, főleg ha bankkártya adatokat adtál meg. Leterhelik anyád számlájáról.

Azért tisztázzuk, hogy ők adtak neked egy szolgáltatást, amit te kértél, és azt illik kifizetni.

2013. aug. 26. 01:06
 6/7 A kérdező kommentje:

a 70 forint nem a bajom :D

csak az hogy anyámnak nem szóltam, és már eddig is sok-sok bajd csináltam, egyszer egy 30ezer forintos telefon számlát véletlen :/

na jó ez annak a kisöccse se, de nekem eszembe jutott az, hogy talán amíg nem fizetem ki, addig nem is indítják el a szervert, és ha nem teszem meg, egyszerűen visszamondják.

remélem így van, mert akkor les zarom az egészet :D

na hello, de azért még PONTOS kommentek jöhetnek

2013. aug. 26. 08:40
 7/7 anonim válasza:
Sztem csicska vagy
2015. júl. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!