Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Youtube segítség kérés?

DiMyTrI kérdése:

Youtube segítség kérés?

Figyelt kérdés
abba a dilemmába kerültem hogy nemtudom mit tegyek fel a csatornámra a youtubom azaz milyen játék videót amit sokan néznének zoval jolenne ha adnátok pár tippet elöre is köszönöm.help???

2013. aug. 25. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Semmit. Fogadni mernék hogy kis 10 éves vagy, és ugy akrsz yoitubeozni. Ha meg a minecraft is tag akkor meg mminek kérded? Ne rakj fel semmit! Attol hogy keszitesz gémpléjt, attol meg senki nem fogja nézni mmert 1001 van még fent.
2013. aug. 25. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Heló!

Ha kezdő vagy, akkor a játékvideó részben kevés eséyled van kitánni. Frappáns cím kell, gerillamarketing, nyomasd magad ezerrel...

De a legfontosabb, hogy jó szerkesztés, a technikai komponensek legalább korrektek legyenek, ha beszélsz, akkor a hang legyen legalább jó, a beszéded pedig átgondolt, jól hangsúlyozott, érthető...

Végezetül, nyilván olyan videót csinálj, amihez leglaább értessz valamennyire. Nincs annál roszsabb, maikor egy noob kezd el beszélni játékokról - mert most az a téma.

Ha pedig Minecraft-videót csinálnál, akkor még nagyobb hátrányban vagy, mert el van árasztva ayoutube velük. Tök mindegy, hogy a franc se kíváncsi ennyi videóra, meg magára a minecraftra, nyomják és nyomják, várva acsodát. Meg is lehet nézni a látogatottságokat, a nagyok lehalászák az embereket, a kicsik meg elvannak 100 alatti nézővel, és panaszkodnak.

2013. aug. 25. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát 14 Éves Vagyok fapsel veszem erős a gépem kommenteelek egyre jobb leszek nem csak minecraftot vidizek sony vegasshoz értek és programozok szoval 1. es válszóló sokkal többet tudok a gépekröl és sokkal joban értek hozzá mint te fogadni merem 2. es válaszóló köszönöm a válaszodat és nem akarok bunkonak tünni de nem azt kkérdeztem hogy kell azt tudopm én csak mostani jo nézzetségű játékot szeretnék feltölteni és csak egy játék nevét kértem amugy itt a csatornám: http://www.youtube.com/user/TheGaMeRDiMyTrI
2013. aug. 25. 14:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem akarok bunkónak tánni, de a kérdésed egyáltalán nem arról szólt, hogy mondjuk egy játékcímet. Olvasd el újra, és láthatod, hogy sokkal tágabb annál - sőt, voltaképp nem is gondoltam erre az opcióra.

És továbbra sem akarok bunkónak tánni, de akinek fogalma sincs róla, hogy miről csináljon videót, az miért akar csinálni?

2013. aug. 25. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
#1 vagyok... Lehet hogy kevesebbet tudok a gépekröl mint te, de tudom hogy mit nem szabad csinálni. Ilyen semmilyen videókat csinálni. Ha megnézed minden "nagy" videósban van valami ami kiemelkedő. Sirius jól tud beszélni, és jó is a designer képessége. HErBY meg jól szórakoztat... Ha most felraksz egy videót, amiben csakúgy Gameplayezel, akkor abból még lesz 100.000, úgyhogy ki kell emelkedned valamiben. És nincs olyan játékvideó amit sokan néznek... Személyiségeket néznek. Nem azért nézed Siriust mert Minecraftozik (mert akkor nézhetnéd vérpisti bandicamos videóját is ami fulll igénytelen) hanem azért mert ő hozzá ad még valamit ahhoz a Minecrafthoz, amitől azt sokan nézik. A kérdésedre nincs helyes válasz... Ha meg így kezded el hogy dilemmába estél, hogy nem tudsz mit fölrakni, akkor inkább ne is rakj föl semmit, mert nem mi vagyunk azok, akik tudják hogy te mit játszol szívesen, inkább legyen saját ötleted.
2013. szept. 2. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!