Sokak szerint mitől jobb a saints row 3 a gta 4-nél?
A Saints Row-ban jóval több a humor. A gta humora az esetek 90%-ában abból áll hogy Nico leb*ziz mindenkit. És annak ellenére hogy a Saints Row-nak elég gagyi története van, a Gta történeténél még mindig jobb. Nico egy akkora manipulálható idióta hogy már-már én éreztem magamat hülyének. *SPOILER* Ráadásul amikor 10 óra után az a legnagyobb fordulat a játékban hogy Nico is tartozik valakinek aki Liberty City-ben van, na én ott nyomtam egy Alt+F4-et, mert nem hittem el hogy az egész játék arról szól, hogy mindenki tartozik mindenkinek. *SPOILER Vége*
A grafikáról meg csak annyit hogy a gta elôl óránként fel kellett állnom mert azt hittem hogy színvak lettem.
Játékmechanikailag semmi bajom nincs a GTA-val (közelharcot kivéve) csak az elôbb leírt hülyeségek miatt kb. játszhatatlanná vált a játék.
Kövezz meg de szerintem a lövöldözésen és a fizikán kívül mindenbe jobb a SR (bár az is egy erôs közepes amit néha megmentenek a poénok).
Nekem eddig az ilyen open-world játékok közül a Sleeping Dogs tetszett a legjobban.
Saints Row az egy GTA paródia, nem veszik komolyan a játékot, agybeteg dolgok vannak benne, humoros, ez nagyon sokaknak bejön.
GTA IV nagyon nem tetszett, unalmas, hihetetlen ronda (konzolon), szimplán nem jött be, de egy Saints Row-val, még a 2-vel is (aminek kb PS2 kinézete van) sokkal jobban elvagyok. Szimplán ízlések és pofonok. Én sem szarozom a GTA IV-et, csak nekem nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!