Philip LaFresque kérdése:
Assassin's creed 3 fut Windows xp-n?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 20:43
2/11 anonim válasza:
"Operating system: Windows Vista (SP2) / Windows 7 (SP1) / Windows 8"
3/11 anonim válasza:
Ez azért ki****ás mert így az xp-sek Desmond történetét csak akkor tudják befejezni ha áttérnek a 7-re. -.-
4/11 anonim válasza:
3, koszond a grafikapistikeknek
meg senki sem halt bele az xp lecserelesebe
5/11 anonim válasza:
Grafikapistikék... xD Tényleg nagy érvágás, hogy egy 12 éves szoftvert frissebbre kell cserélni... xD
6/11 anonim válasza:
Hát hozzá vagyok szokva az xp-hez. A másik meg az hogy állítólag egy srácnak xp-n akadás nélkül mentek a játékok, de amikor áttért a 7-re elkezdtek akadni. Lehet hogy nekem nem lenne ilyen problémám de inkább nem sz@rozok.
7/11 anonim válasza:
Ez nem állítólag, ez tényleg így van, ha nem elég erős a géped, mert nagyobb memória és processzor igénye van a Win7-nek, sőt, még videokártyából is többet eszik az átlátszó/árnyékolt kezelőfelület miatt, de szerintem ez természetes velejárója a fejlődésnek. Ezt amúgy ki lehet kapcsolni rajta, átváltod a megjelenést Windows klasszikusra és közel azonos teljesítményt kapsz játék közben, mint XP-n. A Win 7 gyorsabb, szebb, támogatottabb. Jó az XP, én is nagyon szerettem, de ma már alig támogatja valami program, meg már egyre kevesebb játék is. Aki magára valamit adó gamer, annak muszáj átváltani Win7-re ha tetszik, ha nem.
8/11 anonim válasza:
Ja igen, a directx 10-11-ről nem is beszéltem, de nem is hiszem, hogy kifejtésre szorulnak az előnyei... :)
9/11 anonim válasza:
az XP jó volt, de sajnos már elavult
mivel a Vista gagyi volt és a 8 se lett igazán valami jó ezért ma egyértelműen 7-et kell használni (már aki a legfrissebb játékokkal akar játszani, legfrissebb programokat akarja használni, nekem XP-m van a gépemen :P)
10/11 hector117 válasza:
cseréld le 7-re mert amikett kiadnak játékok/nem mindegyik/ nem támogatja az xp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!