A World of tanks-ban melyik prémium tank farmolja a legtöbb pénzt?
SU-100Y.
Előnyök: brutális löveg, elég troll páncélzat
Hátrányok: nagy méret, elég lassú
Ha pénzszerzésre akarod használni, akkor a sebzés számít, amiben egyértelműen veri a vetélytársait, szóval én ezt a td-t ajánlom.
Ez attól függ mennyi a keret? Mennyit áldozol rá.
Másik fontos dolog, hogy milyen ágon indultál el? Mivel akkor olyat érdemes aminek a legénységét tudod a prémium tankban képezni. A harmadik, hogy milyen játékstílus fekszik neked.
Ennek tudata nélkül én s PZ.IV S.-t ajánlom, mivel van rajta egy gyors tüzelésű pontos ágyú. Ha viszont a TD-kben gondolkodsz akkor megfontolandó az E-25 is.
Mindenesetre én azt mondom, ha nem sűrgős, akkor várj egy kicsit, ugyanis nemsokára lesz test szerver, ahol kapsz 20.000 goldot, és ott kipróbálhatod a tankokat. Majd azután dönts!
Ezek mind kis szintűek!
Ha igazán pénzt akarsz keresni, akkor vegyél egy 8-ast, annál is a T34-et, ez a legdrágább, de simán hozod az átlag 80k-t, ha jó napod van még 100k-t is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!