X Plane 10 vagy Flight Simulator X?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 00:39
1/1 anonim válasza:
Nekem nem jött be a x 10. Eléggé buták a fmc-k a gépekben, na jó custom fmc-vel lehet próbálkozni. Hát nekem az elég furcsán működött. b737NG-vel próbáltam az x-fmc -t, de valamiért nem igazán tartotta az útvonalat a repülő :(. Aztán leszállás. Csikorog ennyit a kerék egy repülő alatt? Kétlem, ezen még azért kéne dolgozniuk.
Ha műszeres repülést akarsz akkor fsx, ha látás után szeretnél repülni akkor x plane 10. utóbbi jobban visszaadja a valódi mozdulatokat. útvonalterv viszont importálható a fmc-be x-ben. Az is vicc a default 747-esben pl a ias kapcsoló csak dísz?. Fizetős gépek jobbak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!