Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A payday2-őt hol lehet megrend...

A payday2-őt hol lehet megrendelni vagy megvenni dobozosan? Mert én nem találom. Steamen semmiképp nem vásárolok.

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem vásárolsz steamen? Bárhol megveszed, steam kódot fogsz kapni.. Tehát muszáj a steam.. Én is megvettem pl. a COD:MW3-at és steam-on kérte aktiválni... Tehát muszáj hogy legyen steamod..
2013. aug. 20. 18:31
 2/5 A kérdező kommentje:

De steamen nem akarok venni.

Azért nem mert nincs mastercard paypay meg ratyi.

2013. aug. 20. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:

Pedig máshogy nem lehet, mivel többen játszanak a játékkal törtön mint eredetin ezért ki se adták dobozosan. mert nem érné meg..

A játékkal több mint 90.000en játszanaka törten.. kb 30.000en eredetin... ami elég szomorú.

Ráadásul csak 30euro a játék.. Szal old meg és vedd meg steamen. Amúgy sokkal élvezhetőbb mint törtön, mert hiába vannak ott többen a 10update szétdobálta őket 10felé :D

2013. szept. 2. 12:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Törtön hogyan tudok játszani?
2013. okt. 13. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
bonyolult és nagyon rossz.. már 13patch van. azt a kevés embert aki játszik elosztja 13felé :D úgyhogy élvezhetetlen már
2013. okt. 13. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!