Honnan tudnám megrendelni ezeket a PS1 játékokat eredetiben olcsón? (Lista lent)
Figyelt kérdés
-Medievil
_Crash team racing
-Crash bandicoot 3
Előre is kössz!
2013. júl. 13. 14:49
1/4 anonim válasza:
Eredetibe ne nagyon keress mert nem hiszem hogy fogsz találni. Már ps2-es játékokkal is csak pár konzol bolt foglalkozik ps1-el meg szerintem már csak valami kisebb boltba találkozhatsz. Ha nagyon szeretnél velük játszani flasheld ki a ps1-et kb 3000Ft lehet és töltsd le netről és írd ki egy lemezre. Ha gyűjtő vagy akkor ilyesmi oldalakon érdeklődj utána: [link]
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! De én is úgy gondoltam hogy használtan anetről :)
2013. júl. 14. 13:17
3/4 anonim válasza:
PS1-et chipelik nem flashelik.
és néz körül itt:jatekaim.hu
4/4 anonim válasza:
Nem kell megvenned. 15 éves fiú létemre én is szoktam játsznai a Crash Team Racing-al meg a többi crash részével. Igaz,hogy nagyon sokat kell bajlódni mire megtalálod az eredetit és le tod tölteni. Én évekig dolgoztam a Crash Team Racing error opcode 27 kijavításán, és sikerült. Tölts le egy playstation emulátort, ha megvan akkor nyisd meg a következőt. ePSXe.exe, ezután file RUN ISO, és majd oda bele kell másolnod playstation 1-es 2-es játékokat vagy bele kell húznod csak miután konfigoltad az emulátort. Csak IMG,Iso,Bin,Cue,rar ezeket fogadja el leginkább. Sok Sikert Hozzá! Ha még kell segítség majd elmagyarázom,jobban majd akkor írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!