Ezt egyáltalán nem értem? (Skyrim)
Figyelt kérdés
Akárhányszor belépek whiterunba, kiírja, hogy az emberek megtámadnak mert vámpírnak néznek, vagy valami ilyesmi, és ezért nem tudom hogy mit csináljak. nem csatlakoztam a vámpírokhoz, és vérfarkas sem vagyok. légyszives segítsetek, mert nem tudom mit csináljak :(2013. aug. 20. 11:33
11/13 XenoMorph válasza:
vámpírságot meg lehet szüntetni. azthiszem morthalban. pontosan nem emlékszem de 100% hogy meg lehet.
12/13 A kérdező kommentje:
jaja már megvolt a szertartás, már csak a potionokra kell figyelnem :)
2013. aug. 20. 12:41
13/13 anonim válasza:
Oh, látom már megvan :D
Ezzel én is megszívtam amúgy, simán elkolbászoltam 3 napig, aztán betértem egy fogadóba aludni, felébredtem, sehol senki...Mondom jól van, kimegyek. Hát az egész falu jött felfegyverkezve, majd besz.artam XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!