Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » TES V Skyrimben szeretnék...

TES V Skyrimben szeretnék kezdeni egy új karaktert. Szerintetek ezek jók lennének?

Figyelt kérdés

1. Itt egy varázslóra gondoltam, csak annál nem tudom, hogyan kezdjek bele, miket fejlesszek.

2. Csinálnék egy könnyű páncélos, két egykezes baltás mondjuk nordot, de igazából a faj mindegy, raknék light armor-ra, egykezes fegyverre, íjászatra és restorationre valamennyit. ez az összeállítás szerintetek milyen? Sneakre direkt nem akarok rakni, mert az nem tetszik.

Az előző karakterem egy nehéz páncélos, kétkezes fegyveres tünde volt, és a smithinget felnyomtam 100ra, de nagyon nehéz lett a játék, mert minden pontot a smithingre raktam, és a támadás meg ezek nem fejlődtek.

2013. aug. 18. 15:31
 1/2 Oravecz János ***** válasza:

Nem feltétlenül szükséges, hogy két karaktert készíts, nekem pont az a szimpatikus, hogy akár egy karakter is érthet mindenhez. A játék azért lett nehéz, mert a szintedhez képest erősödnek az ellenfelek a játékban, viszont a szinted önmagában nem túl sokat dob a karakteren. Ha 100-as Smithing képzettséged van, az nagyon jó. Azzal fejlesztheted a páncélaidat, hogy sokkal nagyobb védelmet adjanak. Ha igazi túlélő karaktert szeretnél akkor a következő képzettségekre érdemes koncentrálnod: Smithing, Alchemy, Enchanting, Sneak. Mindent nem tudok itt leírni, de van egy remek sorozat amiből sokat tanulhatsz:

[link]

2013. aug. 19. 10:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Én alkottam egy nord harcost egykezes fegyverekkel, enchanttal, illyászattal, zárnyitással, könnyű páncélzattal, settenkedéssel, blockkal(ezekre fejlesztettem jobbára). A többire is pakolva azért egy keveset.

Azt kell eldöntened, hogy varázsló vagy harcos akarsz lenni, a kettő együtt felső fokon nem megy!

2013. aug. 19. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!