Hogyan lehet a Minecraft Forge-ot bemodolni nem Forge-os modokkal?
Figyelt kérdés
Tettem bele Forge-ot használó modokat, de tennék bele OptiFine-t és TooManyItems-et is, de ha beleteszem nem indul el a Minecraft, akár törlöm a META-INF-et, akár nem.2013. aug. 17. 15:38
1/4 sasikaa válasza:
Ott valamit nem jól csinálsz, mert pont az Optifine, és a TMI az, aminek KELL a forge. Próbáld meg újabb forge verzióval, hátha. Ha nem megy, akkor kezd előlről, szűz minecraft-al. Először tedd fel a forge-t, utánna elindít. Mod mappába kilépés után, bemásolod optifine-t a forge-os JAR-ba. Ha megvagy, akkor próbáld elindítani. Folytatás ugyanez...
2/4 A kérdező kommentje:
Érdekes, pedig Forge nélkül is mennek. Most csak azért próbáltam Forge-al mert Forge-ot használó modokat is akarok berakni. Utánanáztem és az OptiFine-ra azt írták, hogy csak Forge 789-en megy, a TMI-ről pedig nem tudok semmit.
2013. aug. 18. 13:10
3/4 anonim válasza:
Optifine-nak nem kell Forge viszont nagyon fontos szabály, hogy a ForgeModLoader telepítése előtt kell az Optifine-t feltenni, különben nem fog működni. A TMI-t nem tudom, hogy működik, de mivel az a mod ugyancsak NEM FORGE MOD, feltételezem, hogy működik, ha Forge előtt telepíted fel, menni fog.
Szóval OptiFine(, TMI), aztán Forge Mod Loader, aztán Forge modok.
Forge után nem szabad ilyen modokat feltenni, mert a Minecraft nem fog elindulni utána.
4/4 A kérdező kommentje:
Aha, értem, csak ezzel az a baj, hogy hova tegyem? Mert ugye a Forge egy külön verziót hoz létre az új 1.6-ban meg egy mods mappát, miután már beléptem a Forge-os Minecraftba.
2013. aug. 19. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!