Battlefield 3 mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
ÉN most fogom meg venni, a BF3-at, halottam hogy vannak kiegészítők is hozzám, ha nem veszem meg azokat, akkor hátrányban leszek azokkal szemben akiknek ez már meg van? Vagy ezek a kiegészítők nem ilyen típusúak? mert halottam, hogy van olyan kiegészítő amivel már vehetek erősebb lőszert, vagy az majd a BF4 ben lesz? köszi a válaszotokat előre!2013. aug. 17. 15:25
1/5 diablopeti válasza:
Igen ugyanis sok fegyver csak a kiegészitőkbe van benne de sztem nem vagy hátrányba ha hamar belerázodsz .ugyanis ami a sima bf 3 ban lévő fegyverekkel el fogod tudni azt az eredényt érni mint ami kiegészítőhöz jár :)
2/5 diablopeti válasza:
Max annyi hátrányba leszel hogy sok modot,fegyvert,dogtagot nem tudsz kiprobálni
3/5 anonim válasza:
semmi ilyesmi nem létezik hogy DLC-től erősebb lőszert kapsz vagy akármi, ahogy előttem is írják maximum a fegyverekről, mapokrol, modokrol, premium előnyőkről (Double XP - bár amióta kiadták az 5. DLC-t azóta a DBL XP mindenkinek elérhető amikor van - festések stb) maradsz le, semmi másról
4/5 A kérdező kommentje:
írtátok, hogy max fegyverek vannak a kiegészítőkben, de az nem lehetséges, hogy azok a fegyverek erősebbek?
2013. aug. 18. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!