Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baja a BF Play4free-nek?

Mi a baja a BF Play4free-nek?

Figyelt kérdés

Nem tudok fundot vásárolni telefonnal,ezt írja:Were sorry, an internal error has occurred placing your order. Please try again later or contact customer support for further information. Már egy hete ezt írja, nem tudom miért, már ezelőtt vásároltam, akkor jó volt.

Tudja valaki mi a megoldás?

2013. aug. 16. 17:05
 1/4 LORDRAPTOR válasza:
Játszottam azzal a játékkal, és háááááttt... nem értem hogy egy ilyen szar játékra miért akarsz pénzt pazarolni inkább vedd meg a normális BF-et.. Talán még olcsóbban is kijössz vele...
2013. aug. 16. 18:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Kérlek a kérdésre válaszolj, ezzel nem megyek semmire.
2013. aug. 16. 19:58
 3/4 LORDRAPTOR válasza:
Szerintem ne telefonról hanem gépről próbálkozz.(már ha van olyan kártyád ami jó). a telefon nem megbízható
2013. aug. 16. 22:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs ilyen kártyám, ezért szerettem volna telefonnal, még egyszer sem vett le többet.
2013. aug. 16. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!