Counter Strike Global Offensive indítás hogyan?
Figyelt kérdés
Client.dll-t kéne auto leszednie a launcherrel, ez a harmadik cs go, amit letöltöttem, mindegyiknél ez a client.dll kell.. de valahogy nem sikerül leszedni. ha elinditom, fekete kép és magátol kilép. ötletek? Gondolom, másnak is volt hasonlo problémája, aki nem steamen vette2013. aug. 17. 11:40
21/22 anonim válasza:
lenyegeben a kiado es a keszito eggyutt mukodnek, a kiado szazalekokat kap ha jol tudom
de a te peldad: csinalsz 1000 ft profitot a keszitonek, amivel o meg van elegedve, csinalsz 500 ft profitot a Tesconak, mert lenyegeben o irja meg a lemezeket, kihordja a boltokba es eladja
szoval teged miert zavar hogy a kiado is profitot termel?
22/22 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar. arrol volt szó, hogy a "termelőt" károsítom. Bizonyításként írtam, hogy nem :)
2013. szept. 1. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!