Counter Strike Global Offensive indítás hogyan?
Figyelt kérdés
Client.dll-t kéne auto leszednie a launcherrel, ez a harmadik cs go, amit letöltöttem, mindegyiknél ez a client.dll kell.. de valahogy nem sikerül leszedni. ha elinditom, fekete kép és magátol kilép. ötletek? Gondolom, másnak is volt hasonlo problémája, aki nem steamen vette2013. aug. 17. 11:40
11/22 A kérdező kommentje:
mégha dll lenne :D de még a poént is elb*szod
2013. aug. 19. 21:37
13/22 anonim 

válasza:

Ha nincs pénzed erre a szórakozásra mért lopod?
Te se örülnél ha a munkádat ellopnák azzal az indokkal hogy neki erre nincs pénze!
14/22 A kérdező kommentje:
Igazábol kiváncsi vagyok, hányan vesztek meg minden játékot, amivel játszani akartok:)
Egy idő után valoszinü ingyenes lesz, nem fogom ezzel megrontani az embörkét, aki készítette a játékot. Annyira értelmes felfogásotok van komolyan ...
2013. aug. 26. 18:02
15/22 anonim 

válasza:

Én pl. megveszek minden játékot mert PS3-mam van!
Amúgy is ezt a játékot aprópénzért adják 11.00 EURO= 3314 Ft de te még így is letöltögeted...
Az a értelmes felfogás mikor megmodják hogy fizess más munkájáért és te meg úgy reagálsz hogy "mi az hogy"
16/22 A kérdező kommentje:
Igen. Valószínű, hogy aki készítette a játékot, az Ő keze alól fogod megvenni, ebben biztos vagyok. Néha azért illene picit belegondolni a dolgokba. NEM a készítő árulja a játékot...
2013. aug. 31. 13:36
17/22 anonim 

válasza:

És szerinted az eladott játék után nem kap pénzt?
18/22 A kérdező kommentje:
Ha valaki megvesz tőled valamit, tegyük fel 1000 ft. Aztán tovább adja 1500-ér, abbol te kapsz valamilyen részesedést?
2013. szept. 1. 16:53
19/22 anonim 

válasza:

en megkapom az 1000 ft-t a megeggyezes szerint, az hogy o mennyiert adja tovabb mar engem nem erdekel. ennel jobb peldat tudsz?
20/22 A kérdező kommentje:
Igen, ami üzlet' megvesz tőled játékot, tömegszámban, azokér megkapod darabjáért "1000 ft", so te megkaptad a pénzed. de amit a cég tovább ad, abbol neked semmi hasznod, mondjuk tegyükfel a tesco megvesz 1 játékot, azt 1500ér adja tovább, so ha te megveszed, a tesconak csinálsz hasznot, nem a "készítőnek" So whats the problem?
2013. szept. 1. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!