Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MMORPG játék, van ilyen?

MMORPG játék, van ilyen?

Figyelt kérdés

Tudnátok nekem olyan MMORPG játékot mondani ami olyan mint a Sword Art Online Anime?

Vagy hogy közeljövőben várható lesz hozzá hasonló játék :D

Köszönöm

2013. aug. 15. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát, ami ekkora szabadságot adna, mint az Animeben, azt hiszem, hogy nincs. Sőt, szerintem a közeljövőben nem is várható.
2013. aug. 15. 17:29
 2/8 A kérdező kommentje:

Pedig szerintem nagy sikere lenne.

Én biztos fizetnék érte még ha havi díjas is lenne, akkor is megérné :)

De ha valaki talál valamilyen ilyesmit akkor kérem írja le :) Köszönöm

2013. aug. 15. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó lenne, de nem megoldható szerintem jelenleg. Mai napig így is a WoW a legnagyobb és leginteraktívabb MMORPG szerintem.
2013. aug. 15. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak hát azt meglehet unni, elég hamar, igaz ha úgy játszunk hogy nem a csak a fejlődésre hanem a proffolásra gyúrunk, akkor annyira nem unalmas... bááár.
2013. aug. 15. 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:

# 4:

Hát én nem vagyok nagy WoWos, csak pár hónapot játszottam, de a végjáték után maradtak az insták és a repuzás. Minden proffom fullon volt.

Tény, hogy unalmas egy idő után, de ezt meg nem fogják tudni kiküszöbölni sajnos. Max csak úgy, ha állandóan új kontentet raknak a játékba, amit meg nem sokan tesznek emg.

2013. aug. 15. 19:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából a TERA-án gondolkodtam hogy felnézzek rá, de nem tudom hogy melyik szerverre érdemes ahol sokk magyar van
2013. aug. 15. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Hagyd abba a gépezést baj lesz

én csak a netre nézek föl amióta egy cikket olvastam hogy:

"Aki sokat ül a gép elött elöbb-utóbb Pánikbeteg lesz.."

2013. aug. 16. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy vagy vele, de szerintem a pánikbetegségnek semmi köze a gépezéshez.

Szerintem csak túl hiszékeny vagy :)

2013. aug. 16. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!