CsakEgyBence kérdése:
Miért akadozik a ddmt2?
Figyelt kérdés
Sziasztok egyszerüen nem értem miért senkinek se laggol csak nekem nem virusos a gépem. Nemtudom lehet van valami köze hozzá hogy budakeszin lakok? Amikor mobokat ütök farmolok.. akkor ugy laggol mint a fene kisseb felbontással is próbálkoztam de ugy is. ezt nemértem meg map1 en is laggolok.2013. aug. 13. 22:37
1/4 anonim válasza:
Alsóbb kategóriás játékok szoktak buggosak lenni.
2/4 anonim válasza:
lehet internet probléma van. amúgy mindenki lagol főként azért mert túl sokan vannak fent és nem ekkora tömegre készítették a szervert.(és persze hozzáteszem hogy hozzá nem értő személyek vezetik!)
3/4 anonim válasza:
egy ilyen játéknál ezen nem csodálkoznék a játék tiszta bug meg ki tudja hogy anno mire tervezték ezt ideje lenne haladni és nem leragadni egy ilyen játéknál..
4/4 anonim válasza:
Lassú internet kapcsolat vagy gyenge a gép amit használsz (kevés ram,gyönge processzor..) DDMT2 azért nem laggolhat, mert ,,nem ilyen tömegnek találták ki" hiszen ddmt2vel már nem játszanak sokan szóval tömegek nincsenek ....
Map1-en természetes ha laggolsz mert ott általában mindig sokan vannak és olyankor nagy a lagg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!