Van ilyen a neten? :D És még egy kérdés: Alexy meleg lenne? Vagy nem? Esetleg még nem biztos?
Figyelt kérdés
olyanra gondoltam hogy pl. van elôttetek egy olyan Csábításból jeles pàr beszéd ugyanazzal a karakterekkel és stb., és ugye vannak válasz lehetôségek. Hogyha ràmész egyre, ami szerinted bevàlik, akkor ugyanúgy lejjebb megy a mérô vagy feljebb stb., de nem a sajàt karaktereddel csinálod ezt...olyasmi lenne mint a gyakorlás. Más szót nem nagyon találok rá. A második kérdésemhez meg annyit hogyha Alexy tènyleg meleg lenne, akkor ki fogja majd mutatni az érzéseit Kentin felé? Helyesíràsért bocsànat, telón vagyok és úgy formálja a betûket ahogy ô szeretné:D2013. aug. 13. 14:50
1/8 Kirino válasza:
az első kérdést nem igazán értem, de a második: IGEN! Alexy tényleg meleg xDDD de szerintem nem fog Kenhez vonzódni xDD :D
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor látnánk egy kis yaoit x3 de lehet hogy bi:D
2013. aug. 15. 09:42
3/8 Kirino válasza:
ja xD :D amúgy úgy derül ki, hogy Violának tetszik és meg kell majd kérdezni Alexyt, hogy neki is teszik-e és erre azt válaszolja, hogy kedveli, de ahhoz, hogy valaki tetsszen neki férfiasabbnak kell lennie x'DD
4/8 A kérdező kommentje:
igen azt tudom XDDDD
2013. aug. 15. 21:26
5/8 anonim válasza:
na ezen kicsit meglepődtem:O :D
de am ez mikor lesz?mármint melyik epizódban?
Gondolom még jó soká...
6/8 Kirino válasza:
a tizedikben lesz :) kár, hogy havonta csak egy jelenik meg :(
7/8 anonim válasza:
Az első kérdésve válaszolva. Igen van. A star project,az ami ilyen lényegében. c: Vagy ha úgy keresel a google-on,hogy dating games, vagy dating simulator akkor ad ki néhány netes játékot.Viszont magyarul csak a csábításból jeles fut,egyenlőre. (:
8/8 Hippi0525 válasza:
Hátt ez elsőt nem értem..Én úgy szoktam tesztelni a választ, hogy csinálok másik felniket megnézem melyik a jó, és a főfelnimen azt választom, vagy egyszerűen úgy rudjuk meg a jó választ, ha nézünk Miharu vidiket a YouTuben.
A másodikra: Igen, Alexy meleg : D Kentinhez nem fog szeritem vonzódni, bár van sok ilyen szerkesztett kép, de nem hinnem, hogy így lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!