Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » OMSI The bus simulator-ban a...

OMSI The bus simulator-ban a buszban nagyon meleg van (ami nem tetszik az utasoknak). Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A ventilátort már kipróbáltam.

2012. aug. 23. 10:00
 1/5 anonim válasza:
Ki kell nyitni az utastéri ablakokat (külső nézetből egérrel elhúzod őket), esetleg a tetőablakokat bukóra megnyitni.
2012. aug. 23. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
És esetleg azt még meg tudnád mondani hogyan lehet forgatni a külső nézetet (pl hogy lássam a kijelzőt)?? Előre is köszi.
2012. aug. 23. 22:09
 3/5 anonim válasza:

Ezen én is hónapokat agyaltam, mire rájöttem. :D Az egér középső gombját lenyomva tartva lehet forogni, a jobb egérgombbal pedig zoomolni. Csakhogy nekem egy jó Logitech egerem van, aminél ráadásul az egérgörgő lenyomására nekem duplakatt volt beállítva, ezért sokáig nem értettem, miért nem működik (elfelejtettem, hogy be van a Logitech progijában állítva). Aztán végül én úgy döntöttem, a Logitech programjában az egyik oldalsó funkciógombjára állítottam be a "Middle button"-t, így most már azzal forog a kamera. De az OMSI az a "középső gombot" várja, ez a lényeg.

Van két jó tutorial videó még, amikben ilyen fogások vannak, nekem sokat segített:

http://www.youtube.com/watch?v=YPyKiKNYDlE

és

http://www.youtube.com/watch?v=YQC-Y5DFy5Q

2012. aug. 23. 23:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Még egy utolsó kérdés.. :D Ha sorban csinálom a járatokat (a gép adja) akkor valamikor vége van és elmehetek a garázsba (pl tankolni) vagy nekem kell bemenni amikor szeretnék?? Ja és hogyan tankoljak?? :)
2012. aug. 24. 20:03
 5/5 anonim válasza:

Hát ez egy jó kérdés, de szerintem egy teljes munkanap (tehát akár ilyen 8-10 órányi ingázás) a tour. Mert ugyebár mikor a menetrendet kéred, akkor választod, hogy Tour 1 vagy 2 vagy ilyesmi, és ott a csúszkát ha végighúzod, látod, meddig tart a szolgálat. De nem próbáltam még, általában pár kör után megunom, kilépek.. :D

Tankolni lehet az ilyen telephelyeken állítólag, ugyanis akkor az Alt gomb lenyomásával az eddig inaktív, szürke tankolás ikon kattinthatóvá válik, és elvileg meg lehet tankolni. De ezt még sosem próbáltam. Meg azt sem tudom, van-e olyan, hogy pl. kifogy vagy ilyesmi.

2012. aug. 26. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!