Hogyan tudom növelni az életerőm WOW-ban?
Figyelt kérdés
26-os tauren sámán vagyok. Valamiért nagyon kicsi az életerőm. (a zöld csík). Hogyan lehet növelni a szintlépésen kívül? Légy szíves magyarul írjatok, mert abszolút kezdő vagyok, ez az első karakterem, fogalmam sincs, hogy mi az a stamina.
Jelenleg Stonetalon Mountains-ban fejlődök.
2013. aug. 12. 22:10
1/3 anonim válasza:
Staminás cuccok. Vegyél alap geart, vagy szerezz azok adnak egy kis pluszt.
2/3 anonim válasza:
Stamina ad több életerőt. Páncélokon, fegyveren, pajzson, ékszereken szokott lenni. De tekercsekkel, kajával, elixírrel is tudod növelni. Paladinok, priestek, druidák is tudják hosszabb távon növelni, ha felbuffolnak.
3/3 anonim válasza:
A stamina egy stat. Attól lesz erősebb a karid, hogy nagyobb statjai lesznek felszerelésből (gearből). Stamina alapjáraton állóképességet jelenti. Más játékokban több dolgot csinálhatsz, mielőtt elfáradsz. Addig mmorpg-ben az életerőt növeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!