Hogyan tudom növelni a World of Tanks Fps számát?
Tudnátok tippeket adni ahoz hogy tudom növelni a WoT fps-ét
Mert sokszor volta olyan hogy a kis fps miat haltam meg
A játék config file-jában kézzel be lehet írni kisebb felbontást is. 800×600-ban már kicsit zsúfolt a kép, de én elég sokat játszottam így a laptopomon. Ha valamit nem tudsz így elérni a garázsban, akkor Alt-Enterrel visszamész addig ablakos módba, ahhoz külön felbontás tartozik.
Jó esetben olyan reflexek is kialakulnak alacsony FPS-ű játékosoknál, hogy amikor lehet, inkább a föld felé fordítják a kamerát, illetve a bajos térképeken az "egyszerűbb" helyszínek felé veszik az irányt, ahol kevesebb az egyszerre kirajzolandó poligon, ezért jobb az FPS (sokházas térképen pl. kerülni az olyan helyzetet, ahol egyszerre rálátsz sok házra), de vannak olyan apróságok is, hogy célzónézetben jellemzően jobb az FPS, de csak amíg alacsony nagyítással használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!