Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek mi vegyek 47....

4eb4 kérdése:

Szerintetek mi vegyek 47. 000ft-ból? Xbox 360-at vagy egy számítógépet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy saját számítógépet de 47.000ft ből nem lehet olyan jót, nem kell egy nagyon fullos gép csak 1 átlagos de mivel 47.000ft ből nem lehet olyan jót akkor vennék inkább egy Xboxot ami már megéri de?!?!

Szerintetek mit?

2013. aug. 12. 13:36
 1/9 anonim ***** válasza:
47-ből nem tudsz valamire való gépet venni, így xbox.
2013. aug. 12. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha csak szórakozni kell akkor Xbox. Ha tanulni, dolgozni, netezni akkor PC.
2013. aug. 12. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:
gyűjts még inkább ha pc-t akarsz
2013. aug. 12. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem vegyél xbox 360 :) én használtan vettem 30 ért egyet 7 hónapos és tökéletes :) + marat pénzem rgh ra is :D

de akkor xbox ha csak játszani akarsz, ha játék, internetezés, stb akkor kell még hozzá gyűjtened pénzt :)

2013. aug. 12. 19:01
 5/9 A kérdező kommentje:
hát azért raktam ezt ki mert nemtom hogy mit, az xboxra is kell gyűjtenem ha azt akarom amit kinéztem de pcre mégtöbbet, és arra még külön szobám sincs hogy hova tegyem
2013. aug. 14. 20:21
 6/9 A kérdező kommentje:
a mostani közös gép kicsit lassú azért nem fogok minden kérdést be likolni azért most így megköszönöm mindegyiket hasznosnak találom, kösz :)
2013. aug. 14. 20:22
 7/9 A kérdező kommentje:
am még azt elmondom hogy játékra kell és ha elkezdődik a suli azt is fogom használni egy nagyon picit , de valamilyikőtök nemtud olcsó és egy rendes nem egy full király gépet csak egy rendes normálisat belinkeli? egy olcsót és jót, köszönöm a válaszokat most jobban átgondoltam és veszek egy gépet de azért köszi
2013. aug. 14. 20:24
 8/9 anonim válasza:

Használt Xbox... Vagy nézz fel ide: www.konzolkozpont.hu

Itt nincs kiszállítás, szóval csak akkor ha Pesti vagy.

Ha gép mellett döntesz, akkor csak a használt jöhet szóba.

Nézz fel ide: www.computerimperium.hu

2013. aug. 19. 18:12
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi, ez az oldal nagyon tetszik, 2-őt ki is választottam mindjárt küldöm az infót és légyszíves segítsetek hogy melyiket válasszam!
2013. aug. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!