Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Számítógépet vagy xbox 360-at...

Számítógépet vagy xbox 360-at vegyek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 15:32
 1/5 anonim válasza:
gépet egyértelmű, mer azon sokmindent tudsz csinálni, nem csak játszani, de ha csak játékra akarod használni, akkor xbox.
2011. márc. 3. 15:40
 2/5 cipi8 ***** válasza:
X-Box csak játékra való főleg, még egy komoly PC-n a játékok mellet szinte mindent lehet csinálni! Én a helyedben biztosan a PC mellet döntenék! Ja még egy érv a PC mellett könnyű pótolni vagy bővíteni az alkatrészeket.
2011. márc. 3. 16:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2011. márc. 3. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:

PC-n igaz, hogy minden mást lehet csinálni, de valamilyen PC-je mindenkinek van már (2011-ben), amin lehet, hogy a játékok nem mennek, de minden más igen, ami a konzolon nem.

Tehát ha csak játékra kell, akkor egyértelműen xbox.

Oké, hogy szarabb a grafika, de szerintem már az is bőven elég, hiába kevésbé részletes, de azért nem szar.

És sokkal olcsóbb, jobban optimalizált, stb.

Sok játék csak konzolra jelenik meg, sok meg sokkal hamarabb kijön konzolra.

Bár xbox-nál ps3 jobb lenne, oké, hogy drágább, de még úgy is olcsóbb, mint egy olyan PC, amin mennek a mai játékok.

2011. márc. 3. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha van már géped akkor Xbox...

Am nem tudom de nekem 2 játékfüggő ismerősöm is ps3-ról xboxra váltott, és unokabátyám is azt mondja sokkal jobb mint a ps... :S:S

én azt a kinecktet szeretném már kipróbálni de múltkor is túl későn keltem party után pedig bunyóztak egymással xboxon a többiek :D:D

2011. márc. 4. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!