Minecraft moddolási probléma? (GLSL shader) [1.6.2]
Figyelt kérdés
Szóval fel akarok tenni shader packet, de ahhoz meg kell a GLSL shader mod. Ha jól tudom Forge kell GLSL shader modhoz, de valahol írták, hogy optifine kell. Tehát mindenhogy próbáltam, próbáltam úgy, hogy csak az egyiket, csak a másikat, mindkettőt felrakom és utána a GLSL modot, de sehogy se lett jó. Egyik alkalommal nem jött be a játék, másik alkalommal mikor felléptem szeróra akkor kikapcsolt a játék. Próbáltam 2 klienssel másik gépen (Hu-minecraft és crackelt minecraft), de a hu-minecraft a forget se engedte, a crackelt minecraft meg kidobott szerverről (mármint a játék kikapcsolt). Valaki tudna segíteni, hogy az utóbbi 2 kliensre hogy rakom fel a GLSL modot?2013. aug. 11. 12:01
1/1 Mataluk21 válasza:
Szia! Nekem sem eredeti a minecraftom, nekem Lazuritcraft-os a launcherem és a forge-t nem engedi betenni mert nem eredeti minecraft. OptiFine-t beengedi raknki csak az a baj , hogy egyes oldalakon ahol mindeki nézi , hogy hogy kell berakni modokat ott is azt írják, hogy kell hozzá forge is. Tehát nekem is hasonló problémám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!