Ezrealt vagy Miss Fortune-t vegyem meg inkább?
Figyelt kérdés
Ugyanannyiba kerülnek és nagyjából mind a 2-vel ugyanúgy játszottam amikor ingyenesek voltak.2013. aug. 9. 17:57
1/7 szandi2 válasza:
Szerintem Ezreal t.En tudom melyik jatekrol beszelsz de azert ki kene irjad hogy mi.
3/7 anonim válasza:
Ha adc-t akarsz akkor mindenképp mf.
4/7 anonim válasza:
Hát, én azt ajánlom, hogy azt vedd meg, amelyiket jobban élvezed. Én pl. imádok mindenki pofája előtt ugrálni Ezreallel (na meg az isteni global ulti).
5/7 anonim válasza:
Én nem szeretem ezt a nagy Ezreal mániát, meg nem szeretem az olyan karaktereket, amiket kikiáltanak 'a legjobb'-nak. Inkább Miss Fortune-re szavazok :)
6/7 anonim válasza:
Miss Fortune: erős bár nem játszottam túl sokat vele
Ezreal: Nem olyan rossz, építheted ap-ra(ritka), ADC-nek, vagy mostanában elég sok kék ezrealt látok.
7/7 anonim válasza:
Nekem meg an MF és Ereal is. De szerintem MF- el sokkal szórakoztatobb játszani. Én MF-et ajánlom de persze a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!