Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Számítógépes rubik kocka,...

Számítógépes rubik kocka, ugyanúgy megmozgatja az agyam mint a rendes?

Figyelt kérdés
Hali a kérdés adott :)) Sajnos az egyik kezem nem egésséges, viszont androidon és számítógépen kipróbáltam a rubik kocka játékot. A kérdésem, hogy szellemileg ugyanazt a hatást hozza a gépi játék is?
2013. aug. 9. 16:57
 1/3 A kérdező kommentje:
kieg : értelemszerűen a fizikai kockát nem tudom forgatni ezért próbáltam ki vírtuálisat.
2013. aug. 9. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. (de azért nagyban igen)

Virtuális kockát kevésbé látsz át, illetve kevésbé tudod forgatás közben megnézni oldalról, alulról, ilyesmi. (térlátáshoz)

Illetve szerintem a reagálás is csak lassabb lehet virtuális kockán, mivel míg körbenézel, hogy most akkor mi is van, mit hogy állnak az elemek, addig eltelik egy csomó idő, plusz, még vissza is kell állni egy jó helyzetbe (ilyen dőlésszögre gondolok), hogy az algoritmust könnyen meg tudd csinálni.

Ha csak az egyik kezed nem oké, akkor attól még egy kézzel nem tudnád kirakni?

2013. aug. 9. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Szilikonozd be, hogy könnyebben fordítsad.
2013. aug. 9. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!