Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Az volna a kérdésem tőletek,...

Az volna a kérdésem tőletek, hogy tudtok-e Shakes & Fidget vírusmentes hack programot?

Figyelt kérdés
Jó volna, mert mindig kevés a pénzem! És egy kis gomba sem ártana :) Szeretnék letölteni egy ilyet, csak némelyik vírusos! Ha tudtok ilyet, kérlek titeket tegyétek ki linkben!

2013. aug. 9. 08:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

"Akkor a barátomnak miért sikerült?!"

Ha a barátodnak sikerült, miért nem kéred el tőle a programot?

"Tudod mit?! Hagy engem békén!!!"

Oké, ez volt az utolsó. Egy kérdésre azért válaszolsz? Tényleg ennyire sötét vagy, vagy csak megjátszod magad?

2013. aug. 9. 09:53
 12/19 A kérdező kommentje:

Én már mondtam neki, hogy küldje már át e-mailbe, de azt

mondja, hogy már nem tudja. Megszűnt az a oldal! Meg ő már

rég letörölte sajna :(

2013. aug. 9. 09:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Na ez már csak kamu! Akkor miért nem küldi el neked? Amúgy az ilyen "hack" programok kérik a felhasználóneved és jelszavad. Nem véletlen. Lehet olyan programot csinálni, hogy minden leütött karaktert elküld a készítőnek (a nevét pontosan nem tudom). Gondolom ebből ki tudod következtetni mi lesz a folytatása a dolognak...
2013. aug. 9. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező te olyan sötét vagy, hogy nem igaz... Persze szerinted ha létezne ilyen program nem mindenki ezt használná? Akkor meg nem lenne értelme a játéknak... Gondolkodjál már egy kicsit...
2013. aug. 9. 11:39
 15/19 anonim válasza:

Na, ÁLLJ!!!

Egy: próbálj meg szervert feltörni! Ha meg is teszed, ha profi hacker vagy, és adatokat akarsz odabenn módosítani, egy hét alvás nélkül, de akkor szerencséd van.

Kettő: NINCS SE VÍRUSOS, SE VÍRUSMENTES HACK! Online játékokra? SOHA!!!

Három: Nem szerkesztett videó? Na de kérem, Vegas Pro 9.0 és kész... És Firebug debugger...

Négy: barátod jól megszivatott... ha nem ismeri be, akkor sem. Ja, és ha nála ment, miért nem kérted el tőle azt a hacket? Tehát nincs barát. Nincs hack. Csak prémium van pénzért. Ha lenne igazán jó hack, akkor pedig torrenten lenne, TPB-n.

2013. aug. 10. 21:47
 16/19 anonim válasza:
Nincs és soha nem is lesz semmilyen gomba hack. Az ingyen gombát kínáló oldalak elkérik az adataidat, és ellopják a karakteredet. Soha ne add ki az adataidat senkinek!
2013. aug. 10. 22:08
 17/19 anonim válasza:
Egyszer,régen volt egy ilyen "hack" de az egy olyan volt,akinek volt több milliárd aranya/gombája és neki nem kellett,ezért úgy döntött,hogy aki sf-zik az használja,párszor nekem is sikerült,de már fél éve elfogyott az összes aranya,illetve gombája is
2013. aug. 18. 11:31
 18/19 anonim válasza:
egyszer én megprobaltam sikerült csak az adminisztrátoroknak kicsit feltünű hogy eggyiknaprol a másikra van 10000000000aranyad...és törölték a profilomat s6 on
2013. nov. 22. 12:34
 19/19 P.janoi válasza:
Szia próbáld meg a luckey patchert töltsd le és youtuben vannak róla videók hogy hogyan használd!! Sajna nem bír minden játékot meghackelni!
2016. okt. 3. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!