Az volna a kérdésem tőletek, hogy tudtok-e Shakes & Fidget vírusmentes hack programot?
Persze igen, de csak olyat találok mindig, ami vagy olyan, hogy nem működik, vagy vírusos, vagy PL: Nyerj egy Ipad ! :P
Ezért mondtam, aki tud, az linkeljen!
De még mindig nem érted! Én olyanra gondoltam, hogy letöltöm ingyenesen, és beírom, hogy mennyit szeretnék, és
katt! És hogy ott legyen a pénz! Láttam már másnál is, és az
nem szerkesztet videó!
Példa: http://www.youtube.com/watch?v=te-sM-Fl-tg
Ez csak egy példa! Sok ilyen videó van!
"Én olyanra gondoltam, hogy letöltöm ingyenesen, és beírom, hogy mennyit szeretnék, és
katt! "
Elhiszem, hogy nehéz felfogni. De akkor sincs ilyen feltörő program. Mert nincs. Mert nem írták meg. Mert nem olyan egyszerű. Mert aki ért hozzá, az nem egy szaros játékot fog feltörni, hanem komolyabb dolgokat, amikből haszna is származik. És ha fel is töri, nem úgy, hogy ír egy programot, amire ifj. Vér István ráklikkel és máris ő a császár.
"Láttam már másnál is, és az nem szerkesztet videó! "
És azt nehéz volt felfogni amit írtam? Igen, a böngészőben látsz nagy számokat. Mintha nagyítóval mérnéd meg, hogy hány centi a farkad. Attól ugyanis nagyobb nem lesz, csak annak látszik.
Értem én, hogy 12 éves (nem feltétlen életkor) ifjú titán vagy, de ettől még rendelkezhetnél némi felfogóképességgel.
te mindent elhiszel amit a youtubon latsz?
rengeteg kamu video van, amiket direkt az ilyen verpistikeknek csinalnak mind te, honnan tudod te hogy nem szerkesztett video?
Akkor a barátomnak miért sikerült?! Úgy hogy ott voltam és
láttam?! Csak akkor még nem játszottam a Fidgettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!