Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A csábításból jeles játékban...

Leander20 kérdése:

A csábításból jeles játékban a Castiel nevű figurárol kérdeznék a kérdésem az lene hogy létezik-e ilyen srác? :/

Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 04:38
 1/9 anonim ***** válasza:

Mármint ilyen rocker tipikus szépfiú?

létezik csak igen kevés, de léteznek rockerek akiknek hasonló morcogós, rossz fiús beszédje van

2013. aug. 9. 08:28
 2/9 A kérdező kommentje:
örülnék neki hogy ha lene ilyen mindig jót nevetek a beszólásain!! :D és helyes +rocker mint én ! :D és gitározik ahogy én is szeretnék +imádom a nagy kutyikat!! <3
2013. aug. 9. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
:o rémisztő hasonlóságok.... gondolom 100%-on vagy vele ^^ de szerintem nem túl sok ilyen srác van :c
2013. aug. 9. 17:52
 4/9 A kérdező kommentje:

nála vok a legjobb de bmég nem 100 :)

kár hogy nem nagyon létezik ilyen :( :( :(

2013. aug. 9. 22:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze,hogy létezik.Az más kérdés,hogy lenne e esélyed nála.Flegma arrogáns srácból és rockerből is sok van.Én is ismerek néhány "Castiel hasonmást" Nem kűlsőleg de viselkedésben.Talán a játékban Castiel tényleg egy olyan srác,hogy bármennyire is bunkó azért valamilyen szinten mégiscsak tetszünk neki,de a valóságban nem olyan biztos,hogy egy ilyen srácot érdekelni fogunk.:) Egyébként meg sok aranyos és kedves srác van a valóságban.Ne egy kitalált karakter legyen az ideálunk,mert akkor egyedül fogunk megöregedni.:)
2013. aug. 17. 18:24
 6/9 A kérdező kommentje:
tudom...kárvolt játszanom...:/
2013. aug. 18. 17:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Létezik, osztálytársam, bár neki csak a személyisége olyan, de ő is szereti a rockot és néha dohányzik.
2013. aug. 22. 22:10
 8/9 A kérdező kommentje:
:) legaláb van egy élő példa!
2013. aug. 23. 21:44
 9/9 anonim ***** válasza:

ilyen bunkó srác??

hát hogy a viharba ne létezne:dddd

amúgy tudom,hogy igazából normális,de akkor is:D

2013. nov. 3. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!