PC játék minimalizáló létezik?
Figyelt kérdés
Vagyis olyan progi amellyel a játékokat lekicsinyithetem mint pl a San Andreast vagy bármelyik másik gta-t egy adott kis oldalra,közben játszom,de valami mást is csinálok az asztalon!2013. aug. 8. 21:46
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem. GTA-ban van külön beállítás rá, nem tudom melyik de asszem úgy szerepel hogy: window mode vagy valami ilyen, ilyet keress. Shift+enterrel is működik asszem, ha pedig teljesen le akarod rakni alt+tab
2/5 anonim válasza:
ilyen nincs. vannak játékok ahol lehet állitani azt hogy full screenben vagy window screen-en legyen. amelyik játékban nincs azzal nem lehet.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Zöld kezet mindenkinek!
2013. aug. 9. 11:40
4/5 anonim válasza:
Kicsomagolod, a d3d9.dll fájlt bemásolod a San Andreas telepítési mappájába, ahol az exe van, futtatod és kész. Állítsd a felbontást akkorára, amekkora ablakban akarsz játszani.
FIFA 08-ban tudtam még megcsinálni, valami alocale.ini-ben kellett átírni a WINDOWED = 0-t 1-re.
Minden játékban máshogy kell.
Van olyan, hogy a parancsikon tulajdonságaiban a cél után kell egy "-w"-t írni.
5/5 A kérdező kommentje:
Kösz szépen!DUPLA ZÖLD KEZES! :)
2013. aug. 10. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!