Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft 1.7.1 Update?

Etho kérdése:

Minecraft 1.7.1 Update?

Figyelt kérdés

Rövid leszek mert fáradt vagyok.Rengeteg remek újítás kavarog a fejembe amiket én bevezetnék a játékba.Úgy értem szeretném őket látni majd a játékba,vagyis úgy gondolom,hogy nem lenne rossz ötlet bevezetni ezeket a frissétéseket.De hova adjam az ötletem?? Mojang nak nem találtam 1 email címet se ahol írhatnék nekik.Forum ba adjam az ötletem?? Megkapják? Nagyon tanácstalan vagyok,köszönöm előre is a segítséget.

Etho

Akik nem tudnak rendesen válaszolni ne válaszoljanak köszi.Röviden: Hülyék és Trollok kíméljenek...

#frissítés #update #Minecraft1.7.1
2013. aug. 8. 22:50
 1/4 A kérdező kommentje:
2013. aug. 8. 22:52
 2/4 XenoMorph ***** válasza:
szerintem ők ilyenekkel nem igazán foglalkoznak(lehet nincs igazam), de akiknek vannak ötleteik általában csinálnak 1 modpackot a minecrafthoz. tegyél te is így.:D
2013. aug. 9. 10:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod :D

Így is fogok tenni,feltöltöm és belinkelem majd ha érdekel :D

2013. aug. 9. 12:31
 4/4 XenoMorph ***** válasza:
okés, majd küldd el privátban.:D
2013. aug. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!