Mikor jön ki a Minecraft 1.3?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 18:16
1/22 anonim válasza:
Tudod már 1.9 is van ;) amuyg a minecraft.neten nincs fent de googlen le lehet szedni
2/22 anonim válasza:
Igen, van 1.9, de az béta . Az 1.3 amit a kérdezö akar, az jóval a béta után van. Amúgy én is yt n találtam rá. És továbbküldtem ismeröseimnek.
3/22 Wolfenstein2000 válasza:
már kijött, a moyang oldalárol már le lehet szedni.
4/22 anonim válasza:
3. válaszoló, az még csak előkiadás, szóval a teljes 1.3 még fejlesztés alatt van.
Ha infó kell, keresd fel ezeket az oldalakat. minecraftwiki.net, mojang.com, vagy Jeb twitter oldala.
Mivel ezeken a helyeken nincs semmi infó, ezért mi sem tudhatunk többet.
5/22 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: nem arra a régi beta-ra gondolok.../facepalm xD
amúgy tényleg elég hülyeség hogy 1.9 után miért 1.0.0 jött miért nem 2.0 namind1. Köszönöm a többi választ
2012. jún. 23. 11:08
6/22 anonim válasza:
Mert az 1.9 az béta volt
A játék első teljes jogú kiadását szerintem elég értelemszerű 1-nek elnevezni.
Ráadásul az 1.9 nem jött ki, csak a próbaverziója.
7/22 Wolfenstein2000 válasza:
azért, mert volt egy alpha verzió, azt felcserélte a beta. ezek után úgy döntöttek, hogy kiadnak egy olyat, ami se nem béta, se nem alpha. így tiztázhatjuk a félreértéseket, rendes sorrendben jönnek a verziószámok, és nem kell azon filózni, hogy most alpha vagy beta. ígyhát a verziószámok is sokkal átláthatóbbak. ma már 1.0, 1.1, 1.2, 1.3, illetve ezek közötti verziószámok (pl. 1.2.5) vannak. ugye hogy könyebben átláthatóbbak mint az alpha és béta idők?
8/22 anonim válasza:
Elvileg jövőhét szerdán, vagy azutáni héten jön ki, csak weekly snapshotokat adnak ki, és azokat tesztelgetik még...
10/22 anonim válasza:
Előző válaszoló, ő még a régire gondolt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!