Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik böngészős játékot...

Melyik böngészős játékot (browser game) ajánljátok? OGame, Ikariam, Tribal Wars, stb.

Figyelt kérdés
Ikariamot és Tribal Warst (klánháborút) már próbáltam évekkel ezelőtt, de engem az érdekelne, hogy most milyenek, melyik a jobb. Ha tudtok vmi jobb ezekhez hasonló játékot, azt is nyugodtan leírhatjátok. És légyszíves indokoljátok a választásotokat, ha tudjátok. Előre is köszi a válaszokat! :)

2013. aug. 7. 14:53
 1/1 adam0528 válasza:

Szia!

Én is játszottam az ikariammal régen, de már nem tetszik. Most a MyLands-el játszok és nagyon tetszik, sokrétű játék. Négy kaszt van benne, mind kicsit más előnyökkel. Nem csak városokat lehet benne felfejleszteni, hanem hőst is, a csata az hasonló mint az ikariamban, de itt nincsennek körök, egyből lezajlik a csata. Nem muszáj játékosokkal háborúzni ugyanis van egy beépített faj a szörnyek akik romokban laknak, ezekben sok nyersanyag van.És vannak feladatok is amikért jó kis jutalmakat lehet kapni. Így előljáróban ennyi :) Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz akkor azért én kaphatok valami jutalmat, de persze nem muszáj így, csak segítesz nekem ha mégis :)

[link]

Sok sikert! Üdv!

2013. szept. 8. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!