Melyik böngészős játékot (browser game) ajánljátok? OGame, Ikariam, Tribal Wars, stb.
Figyelt kérdés
Ikariamot és Tribal Warst (klánháborút) már próbáltam évekkel ezelőtt, de engem az érdekelne, hogy most milyenek, melyik a jobb. Ha tudtok vmi jobb ezekhez hasonló játékot, azt is nyugodtan leírhatjátok. És légyszíves indokoljátok a választásotokat, ha tudjátok. Előre is köszi a válaszokat! :)2013. aug. 7. 14:53
1/1 adam0528 válasza:
Szia!
Én is játszottam az ikariammal régen, de már nem tetszik. Most a MyLands-el játszok és nagyon tetszik, sokrétű játék. Négy kaszt van benne, mind kicsit más előnyökkel. Nem csak városokat lehet benne felfejleszteni, hanem hőst is, a csata az hasonló mint az ikariamban, de itt nincsennek körök, egyből lezajlik a csata. Nem muszáj játékosokkal háborúzni ugyanis van egy beépített faj a szörnyek akik romokban laknak, ezekben sok nyersanyag van.És vannak feladatok is amikért jó kis jutalmakat lehet kapni. Így előljáróban ennyi :) Ha ezen a linken keresztül regisztrálsz akkor azért én kaphatok valami jutalmat, de persze nem muszáj így, csak segítesz nekem ha mégis :)
Sok sikert! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!