Ikariamban hogy működik a harc?
Figyelt kérdés
Miket fejlesszek ki, hogy biztos védelmem, és erős támadóegységem legyen? Ha megtámadnak, az hogy néz ki?
Nemrég kezdtem, és még nem nagyon értem, ha valaki tudna egy átfogóbb választ adni, azt nagyon megköszönném! :)
2013. júl. 5. 19:28
1/1 Ákos510 válasza:
Biztos védelem nincs, max a javakat (kristály,bor,márvány,fa,kénpor) tudod elzárni raktárba és azt tudod 100%-os védelemre beállítani (Ambrozia kell hozzá /fizetős/ )haderő: Építesz egy barakkot és ott tudsz kezdetben dárdást építeni majd kardforgatót meg hoplitát és faltörőkost ilyesmit.Viszont a dárdáson kívül a többit a fejlesztéseknél találod. A fejlesztésnél ha kifejlesztetted valamelyiket (Annak van egy sorrendje)utána érhető el a Barakokkban az adott katona vagy harci eszköz. Ha nagyon kezdő vagy akkor még nemkell annyira félned mivel 5-ös szintű városig automatikusan ,,isteni védelem" alatt állsz,szóval nem támadhatnak meg.Ez azért van hogy legyen időd fejleszteni a gazdaságodat. Szerezz javakat és és képezz katonákat de ne támadj az ötös szintig mrt ha pl a 3-as szinten támadsz azzal elveszíted az isteni védelmet. Ha megtámadnak a hadügy fül (A katona feje) pirosan világít. De nem nehéz majd belejössz. Remélem tudtam segíteni! :)) Sok sikert a játékhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!