Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leírná valaki, hogy mi történt...

Leírná valaki, hogy mi történt a THE LAST OF US játék kb. olyan utolsó fél órájában? Részletesen

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok olyan jó angolos és nem értettem mindent ezzel a fertőzött-immunis dologgal meg hogy mi lett a vége

2013. aug. 6. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elmagyarázom:

Amikor Marlene közölte Joellel, hogy ahhoz, hogy megalkossák az ellenszert, meg kell ölniük Elliet, neki ez rohadtul nem tetszett, ezért Marlene megparancsolta Ethan bácsinak, hogy vezesse ki, és lőjje le ha ellenáll. Amikor kifele menet Joel meglátta a hátizsákját, kikapta Ethan bácsi kezéből a pisztolyt, gyorsan kivallatta, hogy hol tartják jelenleg Elliet, majd végzett vele. Ezután Joel lekaszabolt három egész szakasznyi Firefly katonát, majd levette Ellieről a vezetékeket, és kivitte az épületből. Persze kifelé el akartak kapni a katonák, de nem lőttek le, hiszen ők is emberek, nem akarták megölni Joelt mert megvédi Elliet (persze ha az őrmesterbe belebotlasz ő nyugodt szívvel puffant le). Ezután lemennek a lifttel, és odalent várja őket Marlene, a szentjánosbogárkirálynő. Leteszi a fegyvert és próbálja lebeszélni Joelt, hogy adja vissza Elliet a kísérlethez, hiszen ő is ezt akarná. Joel úgy csinál mintha letenné a lányt, de eközben előveszi a pisztolyát és lelövi Marlenét. Ezután a kocsiban vagyunk, ahol Joel bead egy kamu dumát a történtekről, hogy több immunis alanyon végeztek kísérletet de mind kudarcba fulladt ezért feladták a kutatást, de Ellie láthatólag nem veszi be. Az epilógusban Ellie megkéri Joelt, hogy esküdjön meg neki, hogy igazat mondott, amit Joel meg is tesz, de Ellie szemében látszik, hogy tudja az igazat, de megbocsátott Joelnek.

Eközben van idő véleményt alkotni, én erre jutottam:

Joellel rögtön úgy kezdtünk, hogy tragikus körülmények közt veszti el a szeretett lányát akit egyedül nevelt. Húsz évbe tellett neki, hogy kiheverje, de Ellie nélkül nem is ment volna. Mivel a kalandok során Ellie olyan közel került hozzá hogy már a lányaként tekintett rá, nem akarta megint elveszíteni, mert tudta hogy ezt már nem élné túl. Én ugyanezt tettem volna.

2013. szept. 17. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
ú nagyon szépen köszönöm
2013. szept. 18. 14:24
 3/5 anonim válasza:
Tudom hogy régi, de annyit hozzátennék, hogy nem azért nem lőnek Joel-re mert van szívük hanem mert nála van a lány... Ami egyet jelent az vakcina megalkotásával.. Egyébként jól leírta az első.
2016. máj. 1. 08:15
 4/5 anonim válasza:
100%
Arról ne is beszéljünk, hogy a drágalátos emberi faj ölte meg a lányát. Nem a fertőzöttek, nem a rablók hanem egy katona..
2016. máj. 1. 08:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy én is ezt tettem volna Mondjuk én elmondtam volna az igazságot neki, és ráhagytam volna a döntést. Akármennyire fájt volna, de ha ő úgy érzi, hogy képes a saját élete feláldozására az emberiség megmentése érdekében, akkor el kell fogadni.

Amúgy azt hittem, hogy ilyesmi vége lesz. Azt valamiért sejtettem, hogy az ellenszerhez Ellie halála szükséges, de azt hittem, hogy a döntést Ellie fogja meghozni, és nem a tudtán kívül hajtják végre a műtétet. De így szemétség volt a Firefly részéről.

2017. máj. 5. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!