Letöltöttem a FIFA11et, és amikor megnyitottam észrevettem, hogy ez X box játék. Tehát az X box gombjaival próbál engem irányítani (lent részletesen. ) Ez mi? Ilyen lehet?
Figyelt kérdés
Tehát amikor valamit ki ír,hogy nyomj egy START gombot a kezdéshez,vagy a Választás gomb az A betű(X box jelzéssel...) Ilyen lehet???Vagy alapbol a játk ilyen több funkciós??2012. febr. 15. 13:10
2/2 anonim válasza:
Igen mivel leírtad hogy X-boxra készült játékot töltöttél le,bár mondjuk én azt sem értem,hogy indulhat el Pc-n.Noh mindegy.megoldás töröld le,és töltsd le a Pc-s verziót.És legközelebb nézd meg a letöltés előtt hogy milyen tipusú játékkonzolra készült a letölteni kívánt játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!