Működik-e a másolt ratchet and clank bootolt ps2-en?
Figyelt kérdés
2013. aug. 5. 11:48
2/6 A kérdező kommentje:
Mert nem mindeggyik másolt játék indul el.kb.10/9 működik.
2013. aug. 6. 14:42
3/6 anonim válasza:
Üdv nálam 80-ból 1 játék nem ment Brothers in Arms: Earned in Blood . de eddig találkoztam olyannal is amit egyik helyről letöltöttem és nem ment aztán nagy próbálkozásra leszedtem egy másik helyről és működöt nem kell feladni ha letöltöd valahonnan és nem mükszik az még nem jelenti azt hogy nem jó a softmódra nekem ilyen volt a Vanguard 4-re sikerült működöt találnom!De ha jól emlékszem ez a játék is megvan ha minden igaz az iso zone-röl szedtem le .
4/6 anonim válasza:
Biztos hogy mukodik en már átmásoltam eredeti lemezrol (tönkre ment a ps nem vitte.)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2013. aug. 6. 19:45
6/6 anonim válasza:
Működik. 10/9 megy kicsit nevetséges, inkább 100/3-4 ami nem megy. Ami nem megy DVD-ről az meg usb-ről vagy a gépről utp-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!