Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ilyenkor mitkell csinálni?...

Ilyenkor mitkell csinálni? (minecraft)

Figyelt kérdés
[link] ezt írja ki régen játszottam vele ugye és lehet h valamit letöröltem most megakartam nyitni és ezt adta ki. valamit lekell tölteni? vagy mi. az biztos h erről az oldalról amikor letöltöttem ment szval nem az a baj. help.. nagyon szeretnék játszani :(( ha valamit lekell tölteni linkeljétek már hogy honnan tudom. előre is köszönöm :)
2013. aug. 4. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, elég egyértelműen írja szerintem, hogy a java.com-ról kell leszedni a JRE-t.
2013. aug. 4. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
bocsi asse tom miaz a jre vagy mi he én nem oylan nagy kocka vagyok aki mindennap órákat tölt a gép előtt csak játszani akrok de asse tudom h kell leszedni :((
2013. aug. 4. 19:40
 3/6 A kérdező kommentje:
most itt vagyok a www.java.com oldalon és nem tudom mit kell scinálni mert már egyszer letöltöttem azt ami ott van de nem történt semmi. [link]
2013. aug. 4. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Programok hozzáadása, eltávolítása menüben ami a vezérlőpultban van, megkeresed a javát és letörlöd (ha fent van egyáltalán). Utána felmész a java honlapjára és letöltöd a legújabb változatot. Akkor menni fog.
2013. aug. 5. 01:52
 5/6 anonim ***** válasza:

# 4:

És ehhez, hogy valaki erre rájöjjön, nem kell kockának lenni, elég egy alap angoltudás és számítógépes ismeret.

2013. aug. 5. 01:53
 6/6 A kérdező kommentje:
oké nekm nincs meg az a számítógép ismeret bocsánat h megszülettem...
2013. aug. 5. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!