Tényleg gagyi lesz az új GTA?
Haver szerint az.
Hogy tök nagy világot akarnak lemásolni, de pár évet dolgoztak rajta csak. Tehát tuti összecsapták valahol.
Tényleg gagyi lesz akkor az új gta 5?
"Haver szerint egy ilyen játékot, amiben akkora lesz a világ mint egy állam kb legalább 10 évig kellene"
Gondolom nem egy db ember dolgozik rajta, de nem is kettő.
A barátoddal egyetértek.!
A RockstarGames egyedül a ViceCity és a SanAndreas játékokat találta el a legjobban.
A GTA IV. -en meglepődtem, hogy komolyan? Ez ilyen?....
Az a baj, hogy a grafikára gyúrnak és nem a játék élvezhetőségével foglalkoznak!
Mi a jó abba, hogy van egy teljesen jó világszép grafikája, ha egyszerűen a játékélménye a föld alatt van?!
És a GTAV sem lesz másképp! Én nagyot csalódtam a RockstarGames-be! És még nem beszéltünk a gépigényekről.. borzalmas... A GTA IV-et értékelem 0-10 es skálán, és nagy kegyelemből meg adom rá a 3as szintet!
És most is csak San Andreasozok, még akkor is, ha már van újabb verzió is! Mert az még GTA-nak mondható és a legjobban eltalált játék.!
Ízlések és pofonok itt ez játszik szerepet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!