Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3-ra alkalmas...

Battlefield 3-ra alkalmas számítógép?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Számítógépem most:

DDR2 kingmax 2gb 2db (mhz-et nem tudom)

ATI Radeon 5570

Penitum Dual-Core CPU e5200 #2.50GHz (2x írja)

ASRock G31M-S alaplap

--------------------------------------------------------

Nos arról lenne szó hogy ezekkel a bf3 low settingsen is max 30fps-en megy

Ezeket ha megvenném hozzá viszonylag/elég jól növekedne a teljesítmény?

[link] (2db-ot)

Processzornak kérlek ti ajánljátok ezek kompatibilisek az alaplapommal: [link]

Videókártyát nem szeretnék cserélni

2013. aug. 2. 01:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
2013. aug. 2. 17:08
 12/16 A kérdező kommentje:
ez jó lenne? [link]
2013. aug. 2. 17:10
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát elmondom neked, hogy az Intel jobb mint az AMD. Csak sokan "Húúú, 8magos proci 45,000 ért, biztos nagyon jó!" Olyan árban pedig veszel egy i5- t ami lényegesen jobb játékra. Ja, és az AMD procik árába számolj még pluszba az új hűtéssel, mert amit adnak hozzá dobhatod ki kb. Ezeket tapasztalatból mondom!

Viszont VGA- ban tényleg jobb az AMD.

2013. aug. 2. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Egyébként én Inter Core I5-2500k-t + MSI6950-et használok egy ideje, bőven bír mindent, és nem is volt horror ára.
2013. aug. 2. 22:42
 15/16 A kérdező kommentje:

"Hát elmondom neked, hogy az Intel jobb mint az AMD. Csak sokan "Húúú, 8magos proci 45,000 ért, biztos nagyon jó!" Olyan árban pedig veszel egy i5- t ami lényegesen jobb játékra. Ja, és az AMD procik árába számolj még pluszba az új hűtéssel, mert amit adnak hozzá dobhatod ki kb. Ezeket tapasztalatból mondom!

Viszont VGA- ban tényleg jobb az AMD."

Csak egyiket szeretném meg venni mert mind a kettőt nem tudom :) de egylbként már kinéztem azt a vga-t amit linkeltem feljebb

"Egyébként én Inter Core I5-2500k-t + MSI6950-et használok egy ideje, bőven bír mindent, és nem is volt horror ára."

De ez bele megy ebbe az alaplap-ba?

2013. aug. 3. 12:44
 16/16 anonim ***** válasza:

13-as,

Érdekes, nekem az Athlon II x4 750k-mank a hűtése teljesen jó, mert soha nem megy fel 48 fok fölé, alap ventivel sem. Mond még egy olyan Intel gyártmányú procit, ami olyan jó, mint a 750K, és nem kerül többe 20 ezernél...

2013. aug. 3. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!