Battlefield 3-ra alkalmas számítógép?
Sziasztok.
Számítógépem most:
DDR2 kingmax 2gb 2db (mhz-et nem tudom)
ATI Radeon 5570
Penitum Dual-Core CPU e5200 #2.50GHz (2x írja)
ASRock G31M-S alaplap
--------------------------------------------------------
Nos arról lenne szó hogy ezekkel a bf3 low settingsen is max 30fps-en megy
Ezeket ha megvenném hozzá viszonylag/elég jól növekedne a teljesítmény?
[link] (2db-ot)
Processzornak kérlek ti ajánljátok ezek kompatibilisek az alaplapommal: [link]
Videókártyát nem szeretnék cserélni
Hát elmondom neked, hogy az Intel jobb mint az AMD. Csak sokan "Húúú, 8magos proci 45,000 ért, biztos nagyon jó!" Olyan árban pedig veszel egy i5- t ami lényegesen jobb játékra. Ja, és az AMD procik árába számolj még pluszba az új hűtéssel, mert amit adnak hozzá dobhatod ki kb. Ezeket tapasztalatból mondom!
Viszont VGA- ban tényleg jobb az AMD.
"Hát elmondom neked, hogy az Intel jobb mint az AMD. Csak sokan "Húúú, 8magos proci 45,000 ért, biztos nagyon jó!" Olyan árban pedig veszel egy i5- t ami lényegesen jobb játékra. Ja, és az AMD procik árába számolj még pluszba az új hűtéssel, mert amit adnak hozzá dobhatod ki kb. Ezeket tapasztalatból mondom!
Viszont VGA- ban tényleg jobb az AMD."
Csak egyiket szeretném meg venni mert mind a kettőt nem tudom :) de egylbként már kinéztem azt a vga-t amit linkeltem feljebb
"Egyébként én Inter Core I5-2500k-t + MSI6950-et használok egy ideje, bőven bír mindent, és nem is volt horror ára."
De ez bele megy ebbe az alaplap-ba?
13-as,
Érdekes, nekem az Athlon II x4 750k-mank a hűtése teljesen jó, mert soha nem megy fel 48 fok fölé, alap ventivel sem. Mond még egy olyan Intel gyártmányú procit, ami olyan jó, mint a 750K, és nem kerül többe 20 ezernél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!